NY KUNDE- 1. behandling

Første gang du besøger Fodpleje Under Broen skal der optages journal og udføres ledundersøgelse. Dette for at sikre dig den bedste behandling.
Dette er obligatorisk første gang.
Du starter med et kort opfriskende og blødgørende fodbad. Dernæst beskæres og slibes hård hud, hælrevner og ligtorn (maks. en ved alm. fodbehandling). Neglene klippes, slibes og renses grundigt. Eventuelle fortykkede negle slibes tyndere. Afslutningsvis gives negleolie på og fødderne smøres ind i en plejende og nærende creme.
varighed op til 1 1/2 time


Book behandling

Almindelig fodbehandling

Du starter med et kort opfriskende og blødgørende fodbad. Dernæst beskæres og slibes hård hud, hælrevner og ligtorn (maks. en ved alm. fodbehandling). Neglene klippes, slibes og renses grundigt. Eventuelle fortykkede negle slibes tyndere. Afslutningsvis gives negleolie på og fødderne smøres ind i en plejende og nærende creme.
Varighed: op til 1 time.
Book behandling

Udvidet fodbehandling

Til dig som lige har lidt flere udfordringer. Det være sig i form af megen hård hud eller mere end 1 ligtorn.
Du starter med et kort opfriskende og blødgørende fodbad. Dernæst beskæres og slibes hård hud, hælrevner og ligtorne. Neglene klippes, slibes og renses grundigt. Eventuelle fortykkede negle slibes tyndere. Afslutningsvis gives negleolie på og fødderne smøres ind i en plejende og nærende creme.
Varighed: op til 80 min.
Book behandling

Luksusbehandling

Du starter med et kort, opfriskende og blødgørende fodbad. Dernæst beskæres, slibes og behandles hård hud, hælrevner og ligtorn (maks. en ved alm. fodbehandling). Neglene klippes, slibes og renses grundigt. Eventuelle fortykkede negle slibes tyndere.
Fodbehandlingen efterfølges af en skøn cirkulationsfremmende behandling i form af peeling og massage af fødder og underben. Afslutningsvis gives der negleolie og fødderne smøres ind i en god nærende creme.
Varinghed ca. 1 1/2 time
Book behandling

AKUT Ligtorn/Nedgroet negl

Ønsker du ikke en fuld fodbehandling, men har en ligtorn eller en nedgroet negl der akut skal behandles, kan du booke denne behandling. OBS: skal neglen bøjlebehandles i forbindelse med nedgroet negl, betales 160 kr. pr. bøjle.
Book behandling

Bøjle

Husk at booke behandling til nedgroet negl, hvis dette ikke er i forbindelse med anden fodbehandling!
Har du nedgroet negl og ønsker at få den afhjulpet ved hjælp af bøjlekorrektur, gøres dette i form af en lille compositbøjle.
Prisen er pr. bøjle.
Book behandling

Delbehandling

Ønsker du kun at få ordnet hård hud ELLER neglene kan du booke en delbehandling. Varighed - op til 40 min.
Book tid

Massage af underben og fødder

Dette kan vælges som et tilvalg efter en fodbehandling.
Her masseres underben og fødder i ca. 20 min med en dejlig massagecreme. Her er tale om en dejlig cirkulationsfremmende massage.
Book tid

Meridian fodmassage

Dette er helt nyt. I resten af marts og april måned kan denne ca.1 times behandling bookes til halv pris - da jeg stadig øver. Normalpris 450kr
I marts og april gives der 50% da der skal øves. Det betyder du får ca. en times meridian fodmassage til 225,-kr.
Kort fortalt:
I traditionel kinesisk medicin arbejder man med meridianerne, de såkaldte energibaner. Disse baner leder Qi (livsenergi) rundt. Er man i den perfekte sundhedstilstand er meridianerne åbne og Qi kan flyde frit til væv og organer, men er der blokeringer et sted i meridianerne kan Qi(livsenergien) ikke flyde frit, hvilket ses som stivhed, manglende bevægelse, evt. smerte og sygdom. Ved akupunktur, akupressur og zoneterapi trykkes der på punkter i meridianbanerne, hvilket kan løse op.
I denne form for blid bindevævsmassage på fødder og underben stimuleres disse punkter også. Der arbejdes med hænder samt massagestok.
Book tid

Vortebehandling - efterflg. behandlinger

Du er i gang med en vortebehandling her.
Book behandling

Vortebehandling

Undersøgelse og behandling af vorte (op til tre stk). Man må påregne at gentage behandlingen efter 7-10 dage. Dette gentages om nødvendigt flere gange.Prisen er mindre ved efterfølgende behandlinger.
Book behandling

Vortebehandling i forbindelse med fodbehandling

Hvis du skal have en vortebehandling under din fodbehandling.
Book behandling

Gelé franske negle

I forbindelse med en fodbehandling kan der tilkøbes gelé helfarve. Der arbejdes med et godkendt, holdbart og grønnere produkt.
Der gives en base, to gange farve, den hvide kant (males i hånden) og til sidst en topcoat. Holdbarheden er ca. 6 uger- alt afhængig af hvor hurtigt neglene vokser.
Book behandling

Gelé helfarve

I forbindelse med en fodbehandling kan der tilkøbes gelé helfarve. Der arbejdes med et godkendt, holdbart og grønnere produkt.
Der gives en base, to gange farve og til sidst en topcoat. Holdbarheden er ca. 6 uger- alt afhængig af hvor hurtigt neglene vokser.
Book behandling

Aftagning af gelé uden fodbehandling

Trænger din gelé til at komme af kan du få dette ordnet sammen med din fodbehandling. Geléen slibes nænsomt med et guldbor og påføres remover hvis nødvendigt. Neglen slibes efter, så den bliver pæn-
Book behandling

Negleopbygning

Har du en negl, der er så skadet, at noget af neglen er væk, så kan den opbygges med en gelé-neglemasse.
Book behandling

Geléfarve negle på hænder

Neglene klippes, slibes og renses. Der lægges en geléfarve i det anerkendte mærke Bio Sculpture. (Neglebåndene klippes IKKE hele vejen rundt.)
Denne behandling bookes ved at ringe eller aftale i klinikken.

Voks af fod og underben

Dette kan ikke bookes online. Ring til klinikken og aftal tid.

Paraffinbehandling

I forbindelse med en fodbehandling, kan du vælge dette ekstra. Her sænkes fødderne ned i dejlig varm paraffin med mild duft ad 3 omgange, hvorefter de pakkes ind, og du sidder med det i ca. 10-15 min. Herefter tages paraffinen af og dine fødder smøres i en dejlig creme. Denne behandling blødgør din hud samt lindrer eventuelle led- og muskelsmerter
Book tid

Hjemmebehandling

Er du sengeliggende, dårlig til bens eller blot presset med at passe job, få hentet børn, kokkereret osv. og tiden til dig selv er knap,- ja så kommer jeg gerne ud. Maks. ca. 10 min kørsel fra klinikken her på Tåsinge. Du skal selv stå klar med håndklæde og fodbalje ;-)

HUSK at booke journalskrivning også, hvis dette er din første hjemmebehandling!
Denne behandling kan ikke bookes online!

Forårsbehandling

Du starter med et kort, opfriskende og blødgørende fodbad. Dernæst beskæres, slibes og behandles hård hud, hælrevner og ligtorn (SOM VED ALM FODBEHANDL.)
Neglene klippes, slibes og renses grundigt. Eventuelle fortykkede negle slibes tyndere.
Fodbehandlingen efterfølges af en dejlig behandling bestående af en skøn cirkulationsfremmende behandling i form af skrub og massage af fødder og underben. Dernæst vælger du en flot geléfarve som lægges på dine tånegle.
Afslutningsvis gives der negleolie og fødderne smøres ind i en god nærende creme.
Du vil blive tilbudt koldt vand, kaffe eller the.
Er det første gang, du besøger Fodpleje Under Broen, skal der laves ledundersøgelse og skrives journal. Dette koster normalt 25kr,- men er inkluderet i denne pris.
Forårsbehandlingen tilbydes kun i marts, april og maj måned til denne favorable pris. Resten af året er prisen 790 kr.


Book tid